ponedeljek, 22. marec 2021

Testni dostop do Project MUSE Premium - do 5. maja 2021

V sodelovanju z Osrednjo humanistično knjižnico  je za uporabnike  Univerze v Ljubljani, CTK, NIB in NUK odprt testni dostop do elektronskega vira Project MUSE Premium

Project MUSE Premium je zbirka strokovnih in znanstvenih časopisov s področja humanistike in družboslovja, ki jo gradi Johns Hopkins University Press v sodelovanju z The Sheridan Libraries. Dostopna so celotna besedila iz več kot 700 naslovov preko 180 založnikov (univerzitetne založbe, različna društva, zveze in drugi). 

Testiranje je omogočeno do 5. maja 2021 iz prostorov navedenih inštitucij in tudi z oddaljenim dostopom. Zbirka je vključena tudi v nabor vsebin za iskanje in dostop do celotnih besedil preko DiKUL.

3 komentarjev:

casinositekim pravi ...

I am mainly passionate about your outstanding achieve!

mttotosite pravi ...

Good info. Lucky me I reach on your website by accident, I bookmarked it.

kolson pravi ...

The step-by-step approach you've taken ensures that readers can easily follow along and implement the suggested methods. To enhance usability, consider including visuals or diagrams where applicable, as visual aids can often reinforce understanding. Additionally, incorporating real-life examples or anecdotes could further illustrate the effectiveness of the techniques suggested. Overall, a helpful resource for anyone grappling with the frustration of misplaced belongings."
estate tax lawyer attorney business