ponedeljek, 22. marec 2021

Testni dostop do Project MUSE Premium - do 5. maja 2021

V sodelovanju z Osrednjo humanistično knjižnico  je za uporabnike  Univerze v Ljubljani, CTK, NIB in NUK odprt testni dostop do elektronskega vira Project MUSE Premium

Project MUSE Premium je zbirka strokovnih in znanstvenih časopisov s področja humanistike in družboslovja, ki jo gradi Johns Hopkins University Press v sodelovanju z The Sheridan Libraries. Dostopna so celotna besedila iz več kot 700 naslovov preko 180 založnikov (univerzitetne založbe, različna društva, zveze in drugi). 

Testiranje je omogočeno do 5. maja 2021 iz prostorov navedenih inštitucij in tudi z oddaljenim dostopom. Zbirka je vključena tudi v nabor vsebin za iskanje in dostop do celotnih besedil preko DiKUL.

1 komentarjev:

uzqmivnj4u pravi ...

Austenitic stainless-steel with extremely low carbon content of NAR-316 and Humidifiers further enhanced corrosion resistance. Austenitic stainless-steel with extremely low carbon content of NAR-304 and enhanced intergranular corrosion resistance. We carry a full range of stainless tube, pipe and bar products, and enormous stocks of stainless-steel fittings and flanges.