ponedeljek, 22. januar 2018

UPORABA ČITALNIŠKIH MEST

Zaradi vse večjega zanimanja za čitalniška mesta v CTK, vas še enkrat obveščamo, da lahko ta uporabljajo samo naši člani. Članstvo izkazujete z izkaznico CTK, ki mora biti na vidnem mestu na mizi. Naši varnostniki bodo ob rednih obhodih (vsake 30 minut) preverjali vaše članstvo in vas bodo, če bodo ugotovili, da niste član naše knjižnice, prijazno povabili, da svoje mesto prepustite čakajočim članom. V izogib temu vas vabimo, da se vpišete v našo knjižnico. Še enkrat vas obveščamo, da je vpis v CTK za študente brezplačen, vzel pa vam bo zgolj nekaj minut.

Na ta način bi radi svojim članom zagotovili čim boljše pogoje za študij.

Prav tako vas še enkrat opozarjamo, da REZERVACIJA mest NI dovoljena! Če bo varnostnik na obhodu ugotovil, da je vaše mesto ali mesto, ki ste ga ob prihodu v knjižnico rezervirali za svoje/ga prijatelje/a, prazno več kot 60 minut (kosilo, večerja), bo mesto izpraznil!
DOBRODOŠLI V CTK!!!

4 komentarjev:

SAFETOTOSITEPRO18 pravi ...

If some one desires expert view concerning
blogging and site-building afterward i suggest him/her to pay a quick visit this website, Keep up the nice work.

SAFETOTOSITEPRO18 pravi ...

Since the admin of this web site is working, no uncertainty very quickly it will be renowned, due to its quality contents. 안전토토사이트
먹튀검증

SAFETOTOSITEPRO18 pravi ...

I like the helpful information you provide in your articles. I will bookmark your blog and check again here regularly. 토토사이트

텍사스홀덤사이트 pravi ...

Vielen Dank für 텍사스홀덤사이트 Ihren Artikel und ich hoffe, dass Sie einige weitere Informationen über dieses..teilen Sie weiter!