ponedeljek, 2. oktober 2017

Testni dostop do zbirk Nano in SpringerMaterials

Do 30. novembra 2017 bo uporabnikom UL, NUK in CTK omogočen testni dostop (IP avtentikacija) do zbirk SpringerMaterials and Nano .

SpringerMaterials je največja specializirana zbirka, ki obravnava več kot 290.000 materialov ter preko 3.000 fizikalnih in kemičnih lastnosti na vseh glavnih področjih znanosti o materialih. Vsebine v zbirki SpringerMaterials so zbrane iz zaupanja vrednih znanstvenih virov, kot so  Landolt Börnstein, MSI Eureka, Linus Pauling Files, Springer Handbooks in drugi. Zbirka nudi več vrst iskanja, načine za izboljšanje rezultatov  iskanja ter številne napredne in interaktivne funkcionalnosti za vizualizacijo in analizo podatkov o materialih, kar vse pomeni prihranek časa.
 Dostop na platformi SpringerLink: SpringerMaterials

Nano je produkt Nature Research, specifično namenjen za področje nanotehnologije. Združuje ročno indeksirane članke in podatke iz 171 znanstvenih revij, vključno z vodilnimi naslovi založb kot so AAAS, ACS, Elsevier, RSC, Springer Nature, Wiley in številne druge. Z združevanjem ključnih funkcionalnosti zbirk podatkov in orodij za odkrivanje informacij Nano omogoča vpogled v podrobnejše informacije o nanomaterialih, kot so lastnosti, aplikacije, metode priprave in toksičnost.
 Dostop na platformi Nature: Nano


Na voljo sta video posnetka s pomočjo in  nasveti za uporabo zbirk: Nano in SpringerMaterials.

4 komentarjev:

sportstototopcom pravi ...

The kind and easy-to-understand explanation made it easy to understand difficult topics.
토토

pachinkosite.info pravi ...

This is really interesting, You are a very skilled blogger. I’ve joined your feed and look forward to seeking more of your fantastic post. 파칭코사이트인포

texasholdemsite.info pravi ...

Excellent information on your blog, thank you for taking the time to share with us. Amazing insight you have on this, It's nice to find a website that details so much information about different artists. 포커게임

sportstotohot.com pravi ...

It is very well written, and your points are well-expressed. I request you warmly, please, don’t ever stop writing.
스포츠토토핫